Algemene voorwaarden

Bestellen

Particulier

Zeeuwsgoed producten kunnen worden besteld door het invullen van het bestelformulier op de website. Als dit niet lukt voor mag u ons altijd bellen (0118-581359) of mailen (info@zeeuws-goed.nl).

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten en inclusief 21% btw. De verzenkosten worden na het invullen van het bestelformulier automatisch zichtbaar.

Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven. Na ontvangst van het bestelformulier nemen we hierover met u contact, op mocht het om een verzending buiten Nederland gaan. U verneemt dan van ons de exacte verzendkosten en kunt dan alsnog beslissen om de bestelling door te laten gaan of te annuleren.

Wederverkoop

Neem voor wederverkoop contact met ons op, wij vertellen graag meer over Zeeuwsgoed in uw winkel, museum etc..

Betalen

U kunt ervoor kiezen om de bestelling te betalen via onze Payment server Mollie Payments of om te kiezen voor ‘zelf overmaken’. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij binnen 1 à 2 werkdagen uw bestelling.

Verzendwijze

Theedoeken: tot 4 stuks verzenden wij uw bestelling via TNT in een brievenbus envelop. U hoeft niet  thuis te blijven voor uw bestelling. Voor meer dan 4 stuks zie verzendwijze dekbedovertrekken. Duur: 1 à 2 werkdagen binnen Nederland. Kosten: € 3,- tot max. 4 theedoeken.

Dekbedovertrekken: worden verzonden via DHL in een pakket. Dit past niet door uw brievenbus. De bezorger belt aan voor de bezorging van het pakket of laat u een berichtje achter bij uw afwezigheid. Duur: 2 à 4 werkdagen binnen Nederland. Kosten: € 5,75 ( incl. 21% btw. ) tot 10 kg.

Ruilen/retourneren

Dekbedovertrekken kunnen enkel geruild worden als deze zich nog bevinden in de originele, ongeopende verpakking. Theedoeken kunnen geruild worden mits deze nog ongebruikt in de wikkel zitten en geen vlekken bevatten.

Verzendkosten in verband met retourneren en opnieuw versturen van een vervangend product worden enkel vergoed als de reden van terugzending een fout of onvolmaaktheid aan het product betreft.

Ophalen

Bestelde artikelen kunnen ook in Aagtekerke worden opgehaald na afspraak. 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein